Avis Legal

PEDRO INFANTES IBAÑEZ compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb aquesta finalitat ha creat el següent Avís Legal:

Informació
PEDRO INFANTES IBAÑEZ té el domicili fiscal a carrer de Caveda 21, 1, 33002 Oviedo (Asturias)
PEDRO INFANTES IBAÑEZ (34747504R) està inscrit com a petita empresa a l’Agència Tributària.

Dades de contacte

PEDRO INFANTES IBAÑEZ
Caveda 21, 1,
33002 OVIEDO (Asturias)

Tel .: 34-93. 712 74 72
Móvil: 625 919 519
E-mail: a.c.montpe@montpe.es

Condicions generals d’ús

L’usuari de la pàgina web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per PEDRO INFANTES IBAÑEZ, en el moment mateix en què l’usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web de PEDRO INFANTES IBAÑEZ pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar la pàgina web amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del web o altres continguts, a els quals es pugui accedir a través de la mateixa, ni dels danys derivats de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del web; ni respon dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o tercers.

La web té caràcter merament informatiu, pel que el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir l’accés als mateixos, ja sigui temporal o definitiva, sense previ.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i dels seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font) pertanyen a PEDRO INFANTES IBAÑEZ. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei i queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de PEDRO INFANTES IBAÑEZ.

Book Now
Open chat Abrir chat
Need help? ¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en que podemos ayudarte?
Hola, en què podem ajudar-te?
Hello, how can we help you?