Avis Legal

PEDRO INFANTES IBAÑEZ compleix els requisits establerts a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) ia aquest fi ha creat el següent Avís Legal:

Informació
PERE INFANTS IBAÑEZ té el seu domicili fiscal al C/ Caveda 21, 1, 33002 OVIEDO

PEDRO INFANTES IBAÑEZ (34747504R) està inscrit com a petita empresa a l’Agència Tributària.

Dades de contacte

PEDRO INFANTES IBAÑEZ

C/ Caveda 21, 1, 33002 OVIEDO

Mòbil: 625 919 519

Email: a.c.montpe@montpe.es

Condicions generals dús

L’usuari de la pàgina web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per PEDRO INFANTES IBAÑEZ, en el moment mateix en què l’usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web de PEDRO INFANTS IBAÑEZ pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà de fer servir la pàgina web amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ, no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts de la Web o altres continguts, als quals es pugui accedir a través d’aquesta, ni dels danys derivats de la utilització del Web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ, ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, als documents electrònics o als fitxers de l’usuari de la Web; ni respon dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin ocasionar a lusuari o tercers.

La Web té caràcter merament informatiu, per la qual cosa el contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense avís previ.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ, es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, així com de limitar-ne i impedir-ne l’accés, ja sigui temporalment o definitivament, sense prèvia notificació.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i dels seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font) pertanyen a PEDRO INFANTES IBAÑEZ. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest lloc web estan protegits per llei i queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de PEDRO INFANTES IBAÑEZ.

Book Now
Open chat Abrir chat
Need help? ¿Necesitas ayuda?
Hola, ¿en que podemos ayudarte?
Hola, en què podem ajudar-te?
Hello, how can we help you?