L’empresa

LLOGUER DE CONDUCTOR PROFESSIONAL.

NOSALTRES LI PORTEM PERQUÈ VOSTÈ NOMÉS HAGI DE GAUDIR DEL TRAJECTE TRIAT.

VIP MONTPE TOURS és una entitat jove, flexible i que se centra en aportar als clients uns serveis complets i exclusius de lloguer de conductor amb vehicles de cortesia realitzant desplaçaments confortables i segurs, amb la màxima qualitat en el servei escollit pel client. Els nostres serveis destaquen per la seva qualitat, confort i puntualitat, sent rigorosos amb les exigències dels nostres usuaris.

Tots els conductors de VIP MONTPE TOURS disposen dels permisos amb tots els punts i conductors professionals a més d’experimentats en transport, tenint present en tot moment la relació qualitat-preu que busca el nostre client. Nosaltres li portem perquè vostè només hagi de gaudir de el trajecte triat.

Llegir més

A més, disposem de guies amb carnet oficial, sent totalment necessari i obligatori per a treballar en la comunitat, que compten amb idiomes per als nostres clients internacionals. Un servei addicional de la nostra empresa que tracta d’arribar a visitants d’altres països i fer-los més còmoda la seva estada a la ciutat..

Sol·liciti ara pressupost dels nostres serveis de lloguer de cotxes, ja sigui de vehicles de gamma alta, minivan, minibus, turismes, etc. Nosaltres ens encarregarem d’adaptar-nos al pressupost que vostè necessita per al servei seleccionat.

FLOTA DE VEHICLES VIP MONTPE TOURS

Vehicles de cortesia completament equipats i màxim confort: aire condicionat, seients de pell, nevera; comunicació: RADIO, Wi-Fi i seguretat: cinturó de seguretat i ABS.

RESERVA TOURS!

CONDUCTORS PROFESSIONALS

ELS NOSTRES VEHICLES COMPTEN AMB CONDUCTORS PROFESSIONALS A LA SEVA DISPOSICIÓ DURANT EL TEMPS QUE VOSTÈ MATEIX TRIÏ EN EL SERVEI SOL·LICITAT: SENSE PROBLEMES D’APARCAMENT, NI PÈRDUES DE TEMPS INNECESSÀRIES.

120

SERVEIS EFECTUATS AL MES

70

TOURS AL MES

100

% CLIENTS SATISFETS

PER QUÈ TRIAR-NOS?

PREU TANCAT

VIP MONTPE brinda un preu competitiu adaptant-nos a tots els pressupostos amb diferents categories de serveis per als clients.

VEHICLES DE CORTESIA

VTC, SP. SEGURS TAXI i amb GARANTIES.

ASSISTÈNCIA

Durant el seu trajecte 24 hores/365 dies per als nostres clients.

PAGAMENT SEGUR

Targeta, transferències o en efectiu

SERVEIS EXTRA

Guies amb carnet oficial de Catalunya amb idiomes: Inglés, Alemany, Rus i Xinès.

SERVEI GARANTIT

Amb total professionalitat.

RESERVA DE TOURS    He llegit i accepto la Política de privacitat

    Book Now