Lloguer Cotxe amb conductor a Barcelona

Lloguer Cotxe amb conductor a Barcelona

Lloguer Cotxe amb conductor a Barcelona realitzant desplaçaments confortables i segurs, amb la màxima qualitat en el servei escollit pel client. VIP MONTPE TOURS és una entitat jove, flexible i que se centra en aportar als clients uns serveis complets i exclusius. Els nostres serveis destaquen per la seva qualitat, confort i puntualitat, sent rigorosos amb les exigències dels nostres usuaris.

 Tots els vehicles disposen dels permisos de transport en vigor i conductors professionals a més d’experimentats en transport, tenint present en tot moment la relació qualitat-preu que busca el nostre client. Lloguer Cotxe amb conductor a Barcelona nosaltres li portem perquè vostè només hagi de gaudir de el trajecte triat.

A més, disposem de guies amb carnet oficial, sent totalment necessari i obligatori per a treballar a la comunitat, que compten amb idiomes per als nostres clients internacionals. Un servei addicional de la nostra empresa que tracta d’arribar a visitants d’altres països i fer-los més còmoda la seva estada a la ciutat.

Sol·liciti ara pressupost dels nostres serveis de lloguer de cotxe amb conductor a Barcelona, ​​ja sigui de vehicles de gamma alta, minivan, minibús, turismes, etc. Nosaltres ens encarregarem d’adaptar-nos a el pressupost que vostè necessita per al servei seleccionat.

Lloguer Cotxe amb conductor a Barcelona

 

Vehicles completament equipats i màxim confort: aire condicionat, seients de pell reclinables, nevera; comunicació: Pendrive, Wi-Fi i seguretat: cinturó de seguretat i ABS.

Lloguer Cotxe amb conductor a Barcelona

 

Conductors Professionals

Els nostres vehicles compten amb conductors professionals a la seva disposició durant el temps que vostè mateix triï al servei sol·licitat: sense problemes d’aparcament, ni pèrdues de temps innecessàries.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?