Excursions privades

EXCURSIONS PRIVADES
A BARCELONA

Una de les millors alternatives per a obtenir una gran visió general de barcelona.

Les excursions privades s’han convertit en una de les millors alternatives per a obtenir una gran visió general de Barcelona. Dissenyem tours entre els llocs turístics més populars combinats amb aquells llocs secrets de Barcelona i Catalunya.

Els tours solen prendre un dia sencer se centren en un tema específic com pot ser l’arquitectura general, la història o les arts, o passejos per a la Costa Brava. Per a arribar a explorar el centre històric de Barcelona, a millor manera és contractar una excursió urbana amb el suport logístic de VIP MONTPE TOURS – Lloguer de Conductor Professional –.

Barcelona té molts llocs que oferir.

Cada Tour, podrà centrar-se en una àrea determinada o en els temes preferits pel grup. Els recorreguts dins Barcelona més freqüents són basats en el caràcter Modernista de la ciutat, passejos per zones especials del Barri Gòtic, Museus i inclusivament visites gurmet de la cuina catalana combinant experiències culturals i culinàries.

És cert que Barcelona té molts llocs que oferir. No obstant això els experts sempre recomanen excursions i tours als pobles o als afores de Barcelona. Les excursions principals a Catalunya es dirigeixen a llocs com la muntanya sagrada de Montserrat, al museu de Salvador Dalí a Figueres i platges a Sitges o la Costa Brava una excel·lent ruta mediterrània. Serà probablement la seva opció preferida.

RESERVA TOURS O TRASLLATS!

Realitzem excursions privades per als nostres clients amb una bona relació qualitat/preu.

Barcelona i Catalunya ho tenen tot. Per als amants de les muntanyes, simplement prendre un tour als Pirineus i gaudir de la cuina de muntanya de la regió va ser una excursió inoblidable. Naturalesa pura i la tranquil·litat en Vall de Núria seran una bona experiència.

VIP MONTPE TOURS realitza excursions privades a Barcelona per als seus clients amb una bona relació qualitat/preu del servei. A la ciutat de Barcelona pots trobar una immensa varietat d’excursions d’empreses especialitzades en turisme, però poques eleccions per a realitzar i gaudir de la ciutat de manera privada, ja sigui amb familiars o amistats.

La nostra empresa posa a la disposició del client el servei d’excursions privades per a gaudir de la intimitat amb els sers estimats d’una ciutat rica en cultura.

Barcelona té molts llocs que oferir.

El client pot triar el trajecte de l’excursió privada per a passar per les zones més emblemàtiques de la ciutat: Sagrada Família, Montjüic, Parc Güell, Les Rambles, etc.

VIP MONPTE TOURS garanteix que les excursions privades es realitzen sota la conducció d’experts conductors qualificats per a efectuar les excursions, amb un servei completament professional i acurat. A més, la flota de cotxes disponible està preparada per a realitzar els trajectes de manera efectiva. Per això, la nostra empresa destaca per la seguretat oferta al client.

Per a facilitar la reserva de les excursions privades a Barcelona, pot utilitzar el formulari situat en la part inferior d’aquesta mateixa pàgina. Només és necessari completar tots els camps del formulari i ens encarregarem ràpidament del servei que desitgi.

RESERVA EXCURSIONS PRIVADES A BARCELONA    He llegit i accepto la Política de privacitat

    Book Now