Excursions urbanes

SERVEI D’EXCURSIONS URBANES
A BARCELONA

Gaudeix de les zones més carismàtiques de la ciutat.

VIP MONTPE TOURS realitza excursions urbanes per a aquells clients que vulguin conèixer la ciutat d’una manera diferent. Escollir una empresa com VIP MONTPE TOURS és una oportunitat de conèixer Barcelona des d’un punt de vista diferent, gaudint dels matisos de la ciutat juntament amb conductors professionals i un servei personalitzat per al client.

Aquest servei d’excursions urbanes ofereix el gaudi personal i íntim conjunt als seus acompanyants en el trajecte seleccionat. Gaudir de les zones més carismàtiques de la ciutat de Barcelona des d’una excursió per gaudir de la intimitat amb els éssers estimats d’una ciutat amb un gran nivell cultural. I explicat per guies oficials.

Un servei que s’adequa als teus interessos

Conegui la ciutat des d’un punt diferent amb un servei que s’adequa als teus interessos. La Casa Batlló, las Ramblas, el barri Gòtic, Montjuïc i molt més per conèixer i descobrir.

Des de la nostra empresa especialitzada en conductors professionals, garantim al client que les excursions urbanes són efectuades per conductors experts i qualificats per realitzar les excursions de manera eficient, amb un servei completament professional i acurat.

A la nostra flota, disposem de vehicles preparats i equipats per garantir el màxim confort per als nostres client. Aquestes són les característiques que ens defineixen i per les quals cada vegada més clients confien en nosaltres.

Tria vip montpe tours per a realitzar excursions urbanes

Per a realitzar la reserva d’excursions urbanes a Barcelona tan sols és necessari emplenar el següent formulari per a sol·licitar el servei. VIP MONTPE TOURS, la manera més senzilla i còmoda de realitzar excursions per Barcelona

RESERVA EXCURSIONS URBANES    He llegit i accepto la Política de privacitat

    Book Now