Lloguer de minibus a Barcelona

LLOGUER DE MINIBUS A BARCELONA

VIP MONTPE TOURS disposa d’un servei de lloguer de minibus a Barcelona per a aquells clients que necessitin d’un vehicle amb més capacitat per acollir més passatgers en un desplaçament. Hi ha moments en què la contractació d’un minibús és l’opció més sensata i econòmica. Des de excursions escolars fins a festes de noces, els minibusos ofereixen un transport segur per a grup.

Servei de lloguer de minibus a Barcelona. Ideal per a trasllats a l’aeroport, congressos, tours urbans, noces, viatges als diferents pobles de Catalunya, comiats de solters i esdeveniments esportius. El servei inclou un conductor o varis segons la distància a recórrer. El millor mitjà de transport quan es viatja en grups petits o grans. Vagi al seu ritme amb nosaltres i viatge d’una manera còmoda. Excel·lent per a tours individuals o de diversos dies.

RESERVA TOURS O TRASLLATS AMB MINIBUS!!

AVANTATGES DEL LLOGUER D’UN MINIBUS

Triar un minibus amb conductor està ple d’avantatges per a grups de persones que vulguin realitzar excursions privades i/o excursions urbanes per barcelona així com altres poblacions de catalunya.

Els minibusos li deixen en la ubicació exacta de la destinació. En comparació amb altres mitjans de transports com els trens, autobusos públics o avions que només li porten a l'estació o a l'aeroport més pròxim de la ciutat o poble.

Els minibusos són ideals per a fer distàncies llargues i curtcircuits dins de qualsevol regió del país o a l'estranger.

Llogar un minibus proporciona la flexibilitat necessària en cas que vulgui canviar l'itinerari durant el viatge.

Els minibusos ofereixen la possibilitat de viatjar juntament amb un grup d'amics, familiars, col·legues, independentment del seu número.

El concepte de minibus ha representat el mitjà ideal de transport durant anys, sobretot quan l'itinerari planificat integra diverses destinacions en un període de temps més curt.

Rentar un minibus és molt més eficient des del punt de vista del consum per passatger que qualsevol altre mitjà en el transport.

Els minibusos són els mitjans de transport més barats en termes del cost / del passatger, un terç més econòmic que l'ús del tren i 70% més barat que l'avió.

Els minibusos ofereixen la possibilitat de triar el vehicle segons les seves opcions, el nombre de seients de passatgers i el preu.

El lloguer dels minibus, inclouen un o dos conductors professionals a la seva disposició per al viatge sencer, tot dependrà del trajecte del viatge.

Qualsevol minibus pot ser reemplaçat immediatament en cas de mal funcionament tècnic, evitant llargs períodes d'espera en estacions o aeroports

Aquest servei està disponible tant per a particulars com per a empreses que necessitin aquest tipus de transport amb conductor.

Tots els nostres conductors condueixen coneixen les principals rutes locals i de la regió, compten amb un coneixement immillorable de la xarxa de carreteres. Poden portar-ho de manera segura i saben evitar els embussos segons la zona i l'hora de cada ciutat.

Ideal per al trasllat de grups a festes o matrimonis.

L’estiu s’acosta ràpidament, i tots estem pensant en les vacances, excursions i festivals de música. Hi haurà inevitablement una situació en la qual vostè necessita viatjar amb un grup, per al treball o per a l’oci. Som aquí per a portar-li a la seva destinació amb seguretat, amb un conductor per a navegar i prendre l’estrès del seu dia. Com sempre, recordem que en VIP MONTPE TOURS sempre garantim que tots els nostres serveis es realitzen mitjançant vehicles capacitats i revisats per a efectuar correctament qualsevol dels trajectes que realitzem, sota l’aprovació de professionals experts. A més, i per a assegurar encara més la seguretat, disposem de professionals qualificats davant qualsevol dels vehicles que utilitzem per a efectuar els serveis, ja sigui un minibus, minivan i cotxes de gamma alta.

Finalment, per facilitar la reserva del lloguer de minibus a Barcelona, pot utilitzar el formulari situat a la part inferior d’aquesta mateixa pàgina. Una manera ràpida i senzilla per sol·licitar el desplaçament en VIP MONTPE TOURS.

*Ens encarregarem d’adaptar un preu ajustat i corresponent al servei prestat.

LLOGA MINIBUS A BARCELONA    He llegit i accepto la Política de privacitat

    Book Now