Tour privat

VIP MONTPE TOURS disposa d’un servei de tour privat amb lloguer de conductor professional per a aquells clients que vulguin visitar la ciutat com tal de manera diferent, coneixent cada racó d’aquesta màgica ciutat on, gràcies a l’enorme quantitat de llocs que visitar, rep arribades de turistes durant tot l’any.

Escollir aquest servei de tour privat amb la nostra empresa és la manera més encertada per gaudir. En el servei, el client té llibertat per poder triar el recorregut del trajecte que desitja realitzar.

Per això, el nostre servei s’adapta completament a les necessitats del client, podent personalitzar el recorregut segons les seves necessitats.

Els nostres clients trien el nostre servei sota la confiança dels conductors experimentats i la nostra flota de vehicles adaptats i adequats per a realitzar qualsevol dels recorreguts que realitzem a la nostra empresa.

VIP MONTPE TOURS garanteix la seguretat del client perquè només hagi de preocupar-se de gaudir del servei.

RACONS DE LA CIUTAT
DESCOBREIX BARCELONA

BARRI GÒTIC

El barri Gòtic de Barcelona és un dels nuclis principals de la ciutat, amb milions de visites al llarg de tot l’any. Una de les zones màgiques de la ciutat comtal que compta amb el Museu Picasso de Barcelona, la Catedral de la Creu i Santa Eulàlia, Plaça del Rei, etc.

SAGRADA FAMÍLIA

Sense cap dubte un dels reclams més coneguts de Barcelona, sent a més un dels monuments més visitats del nostre país i un símbol per a la ciutat de Barcelona. L’obra inacabada de Gaudí que porta a la ciutat a milions de persones des de diversos punts del món

PARC GÜELL

Probablement sigui un dels punts més visitats de la ciutat de Barcelona. El Parc Güell atrau tots els visitants per l’encant del lloc. Una altra de les obres de Gaudí dedicada a Eusebi Güell, personatge influent a Barcelona i al qual li deu el nom aquest parc

MONTJUÏC

Un racó de Barcelona ple de riquesa cultural per als visitants de la ciutat. Montjuïc compta amb diversos punts d’interès, des de la Font Màgica fins al Palau Nacional de Montjuïc passant pels diferents jardins de Montjuïc. El Jardí Botànic, al Teatre Grec, Miramar i molt més per visitar. A més, a Montjuïc trobaràs tota la zona esportiva dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.

TOUR PRIVAT

Tour Barcelona

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyades per Antoni Gaudí adornen la ciutat. El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró mostren l’art modern dels artistes que donen origen als seus noms. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), situat a la muntanya de Montjuïc.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 320€ + 300€ guia oficial

Tour Montserrat

Montserrat és un massís rocós considerat tradicionalment la muntanya més important i significativa de Catalunya (Espanya). Està situada a 30 km de centre de Barcelona entre les comarques de l’Anoia, de el Baix Llobregat i de Bages. En aquesta muntanya se situa el santuari i monestir benedictí de Montserrat, dedicat a la Mare de Déu de Montserrat.

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar. Gaudeix d’aquest Tour Montserrat.

TOUR 5H – Des de 230€ + 200€ guia oficial

Tour Sitges

Sitges és una ciutat costanera a la regió espanyola de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, recolzada pel muntanyós Parc Natural de Garraf. És conegut per les seves platges mediterrànies i el seu passeig marítim amb grans mansions. El compacte nucli antic i els carrers circumdants estan plens de botigues, restaurants i molts bars i discoteques gai. El Museu Maricel i el Museu Cau Ferrat exhibeixen art català i espanyol. És coneguda també per la seva Festival de Cinema de Sitges se celebra cada any, és un dels premis cinematogràfics més reconeguts d’Europa, i és el primer festival de cinema fantàstic de l’món i constitueix, a el mateix temps, la manifestació cultural amb més impacte mediàtic de Catalunya.

TOUR 5H – Des de 230€ + 200€ guia oficial

Tour Girona

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. Els jardins ornamentals voregen el Passeig Arqueològic, un sender que segueix les muralles medievals de l’Barri Vell, amb torres d’observació i vistes panoràmiques i donen encant a aquest Tour Girona.

La sèrie «Joc de Trons» es va rodar part a la ciutat de Girona.

TOUR 8H – Des de 380€ + 300€ guia oficial

Tour Bodegas Penedés

L’Alt Panadés és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 6H – Des de €270 + 240€ guia oficial

Tour Andorra

Andorra és un petit principat situat entre França i Espanya a les muntanyes dels Pirineus. És conegut pels seus complexos turístics d’esquí, el seu estat de paradís fiscal que incentiva el comerç sense pagament d’impostos. oficialment Principat d’Andorra, és un microestat sobirà de el sud-oest d’Europa, constituït en Estat independent, de dret, democràtic i social, 4 la forma de govern és el coprincipat parlamentari. El seu territori està organitzat en set parròquies, amb una població total de 76 177 habitants. La seva capital és Andorra la Vella.

TOUR 10H – Des de 520€

Tour La Roca Village

La Roca Village pertany a un dels 11 destinacions de compres globals, tots amb marques líders mundials. Forma part dels 11 Villages dins de la col·lecció de The Bicester Village Shopping Collection a Europa i la Xina, creada i dirigida per Value Retail.

TOUR 6H – Des de 260€ + 240€ guía oficial

Tour Costa Brava

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou. Limita al nord amb la Costa Vermella i al sud amb la Costa del Maresme. «Costa brava» és, des de temps immemorial, una locució pròpia de gent de mar. En els mitjans mariners es deia i es diu costa brava costi el que costi abrupta i rocosa, de característiques anàlogues a la costa de Mallorca però en la gironina.

TOUR 8H – Des de 390€ + 300€ guía oficial

Tour Tarragona

Tarragona és una ciutat portuària de la regió de Catalunya, en el nord-est d’Espanya. Conserva moltes ruïnes antigues, com la colònia romana de Tarraco. L’Amfiteatre Romà és una sorra del segle II enfront de la mar Mediterrània, el cementiri paleocristià conté tombes romanes i queden vestigis del Fòrum en els carrerons de l’antiga ciutat emmurallada medieval. El Passeig Arqueològic és una sendera al costat de les muralles amb vista panoràmiques de la ciutat.

TOUR 8H – Des de 380€ + 300€ guia oficial

Tour Museo Dalí

El Teatre-Museu Dalí és un museu dedicat enterament al pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya). Segons The Art Newspaper, basant-se en dades facilitades pels propis museus, el Teatre-Museu Dalí va ser el tercer museu més visitat a Espanya en 2017.

«No inclòs els tiquets Museu» «Preu per persona 18 €»

TOUR 8H – Des de 390€ + 300€ guia oficial

PASSEIG EN GLOBUS (IGUALADA)

Descobreix la inoblidable sensació de volar en globus compartint l’experiència amb altres passatgers o amb la família de manera privada. Cada zona i vol és diferent.
Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

A prop de Barcelona es pot gaudir de vistes aèries de l’entorn rural entre vinyes, pinedes i pobles característics que envolten l’emblemàtic massís de Montserrat, a tan sols 45 minuts de trasllat des del centre de la ciutat.

(No inclou tiquets en globus) (preu per persona 150 €).

TOUR 5H – Des de 250€ + 200€ guía oficial

COMBINATS

Tour Barcelona City + Montserrat, Tour Barcelona City + Sitges, Tour Barcelona City + La Roca Village, Tour Barcelona City + Penedés.
T
our Dalí + Costa Brava, Tour Dalí + Girona, Tour Girona + Costa Brava.

Tour Globo + Montserrat, Tour Montserrat + Penedés, Tour Montserrat + Sitges, Tour Penedés + Sitges

TOUR PRIVAT COMBINAT

Tours Barcelona + Montserrat

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des 340 € + 300 € guia oficial

Tours Barcelona + Sitges

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 360 € + 300 € guia oficial

Tours Barcelona + La Roca Village

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials.

 

TOUR 8H – Des de 340 + 300€ guía oficial

Tours Barcelona + Cellers Penedès

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família. El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 350 € + 300 € guia oficial

Tours Museu Dalí + Costa Brava

El Teatre-Museu Dàlies un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya).

«No inclòs els tiquets Museu» «Preu per persona 18 €»

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou. Limita a nord amb la Costa Vermella i a sud amb la Costa de Maresme.

TOUR 8H – Des de 390 € + 300 € guia oficial

Tours Museu Dalí + Girona

El Teatre-Museu Dàlies un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya).

«No inclòs els tiquets Museu» «Preu per persona 18 € »

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. La sèrie «Joc de Trons» es va rodar part a la ciutat de Girona.

TOUR 8H – Des de 390 + 300 € guia oficial

Tours Girona + Costa Brava

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. La sèrie «Joc de Trons» es va rodar part a la ciutat de Girona.

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guia oficial

Passeig en Globus + Tour Montserrat

Descobreix la inoblidable sensació de volar en globus compartint l’experiència amb altres passatgers o amb la família de manera privada. Cada zona i vol és diferent.
Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

A prop de Barcelona es pot gaudir de vistes aèries de l’entorn rural entre vinyes, pinedes i pobles característics que envolten l’emblemàtic massís de Montserrat, a tan sols 45 minuts de trasllat des del centre de la ciutat.

(No inclòs tiquets Volar en globus) (Preu per persona 150 €).

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guia oficial

Tours Montserrat + Celler Penedès

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

“No inclòs els tiquets als Cellers”

TOUR 8H – Des 370 + 300 € guia oficial

Tours Montserrat + Sitges

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies i el seu passeig marítim amb grans mansions.

TOUR 8H – Des 370 € + 300 € guia oficial

Tours Cellers Penedès + Sitges

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

“No inclòs els tiquets als Cellers”

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf.

TOUR 8H – Des 370 € + 300 € guia oficial

RESERVA TOUR PRIVAT BARCELONA    He llegit i accepto la Política de privacitat

    Book Now