Tour privat

VIP MONTPE TOURS disposa d’un servei de tour privat amb lloguer de conductor professional per a aquells clients que vulguin visitar la ciutat com tal de manera diferent, coneixent cada racó d’aquesta màgica ciutat on, gràcies a l’enorme quantitat de llocs que visitar, rep arribades de turistes durant tot l’any.

Escollir aquest servei de tour privat amb la nostra empresa és la manera més encertada per gaudir. En el servei, el client té llibertat per poder triar el recorregut del trajecte que desitja realitzar.

Per això, el nostre servei s’adapta completament a les necessitats del client, podent personalitzar el recorregut segons les seves necessitats.

Els nostres clients trien el nostre servei sota la confiança dels conductors experimentats i la nostra flota de vehicles adaptats i adequats per a realitzar qualsevol dels recorreguts que realitzem a la nostra empresa.

VIP MONTPE TOURS garanteix la seguretat del client perquè només hagi de preocupar-se de gaudir del servei.

RACONS DE LA CIUTAT
DESCOBREIX BARCELONA

BARRI GÒTIC

El barri Gòtic de Barcelona és un dels nuclis principals de la ciutat, amb milions de visites al llarg de tot l’any. Una de les zones màgiques de la ciutat comtal que compta amb el Museu Picasso de Barcelona, la Catedral de la Creu i Santa Eulàlia, Plaça del Rei, etc.

SAGRADA FAMÍLIA

Sense cap dubte un dels reclams més coneguts de Barcelona, sent a més un dels monuments més visitats del nostre país i un símbol per a la ciutat de Barcelona. L’obra inacabada de Gaudí que porta a la ciutat a milions de persones des de diversos punts del món

PARC GÜELL

Probablement sigui un dels punts més visitats de la ciutat de Barcelona. El Parc Güell atrau tots els visitants per l’encant del lloc. Una altra de les obres de Gaudí dedicada a Eusebi Güell, personatge influent a Barcelona i al qual li deu el nom aquest parc

MONTJUÏC

Un racó de Barcelona ple de riquesa cultural per als visitants de la ciutat. Montjuïc compta amb diversos punts d’interès, des de la Font Màgica fins al Palau Nacional de Montjuïc passant pels diferents jardins de Montjuïc. El Jardí Botànic, al Teatre Grec, Miramar i molt més per visitar. A més, a Montjuïc trobaràs tota la zona esportiva dels Jocs Olímpics de Barcelona de 1992.

TOUR PRIVAT

Visita Barcelona

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyades per Antoni Gaudí adornen la ciutat. El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró mostren l’art modern dels artistes que donen origen als seus noms. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), situat a la muntanya de Montjuïc.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 8H – Des de 320€ + 300€ guia oficial

Visita Montserrat

El monestir de Santa María de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, província de Barcelona, a una altura de 720 metres sobre el nivell de la mar.

TOUR 5H – Des de 230€ + 200€ guia oficial

Visita Sitges

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, al sud-oest de Barcelona, envoltada del muntanyenc parc natural del Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies i el seu passeig marítim vorejat de grans mansions.

TOUR 5H – Des de 230€ + 200€ guia oficial

Visita Girona

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, en el nord-est d’Espanya, al costat del riu Oñar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. Els jardins ornamentals voregen el Passeig Arqueològic.

TOUR 8H – Des de 380€ + 300€ guia oficial

Visita Bodegas Penedés

L’Alt Panadés és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 6H – Des de €270 + 240€ guia oficial

Visita Andorra

Andorra és un petit principat independent situat entre França i Espanya a les muntanyes dels Pirineus. És conegut pels seus complexos turístics d’esquí, el seu estat de paradís fiscal que incentiva el comerç sense pagament d’impostos.

TOUR 10H – Des de 520€

Visita La Roca Village

La Roca Village pertany a un dels 11 destinacions de compres globals, tots amb marques líders mundials. Forma part dels 11 Villages dins de la col·lecció de The Bicester Village Shopping Collection a Europa i la Xina, creada i dirigida per Value Retail.

TOUR 6H – Des de 260€ + 240€ guía oficial

Visita Costa Brava

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou. Limita al nord amb la Costa Vermella i al sud amb la Costa del Maresme. «Costa brava» és, des de temps immemorial, una locució pròpia de gent de mar. En els mitjans mariners es deia i es diu costa brava costi el que costi abrupta i rocosa, de característiques anàlogues a la costa de Mallorca però en la gironina.

TOUR 8H – Des de 390€ + 300€ guía oficial

Visita Tarragona

Tarragona és una ciutat portuària de la regió de Catalunya, en el nord-est d’Espanya. Conserva moltes ruïnes antigues, com la colònia romana de Tarraco. L’Amfiteatre Romà és una sorra del segle II enfront de la mar Mediterrània, el cementiri paleocristià conté tombes romanes i queden vestigis del Fòrum en els carrerons de l’antiga ciutat emmurallada medieval. El Passeig Arqueològic és una sendera al costat de les muralles amb vista panoràmiques de la ciutat.

TOUR 8H – Des de 380€ + 300€ guia oficial

Visita Museo Dalí

El Teatre-Museu Dalí és un museu dedicat enterament al pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya). Segons The Art Newspaper, basant-se en dades facilitades pels propis museus, el Teatre-Museu Dalí va ser el tercer museu més visitat a Espanya en 2017.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 8H – Des de 390€ + 300€ guia oficial

Visita Muntar amb Globus (Manresa)

DESCOBREIX LA INOBLIDABLE SENSACIÓ DE VOLAR AMB GLOBUS COMPARTINT L’EXPERIÈNCIA AMB ALTRES PASSATGERS o solos amb la teva família. Vols ideals per a descobrir, gaudir i repetir. Cada zona i vol és diferent. Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

“no inclou tiquets amb globus”

TOUR 6H – Des de 280€ + 240€ guía oficial

COMBINATS

Tour Barcelona City + Montserrat, Tour Barcelona City + Sitges, Tour Barcelona City + La Roca Village, Tour Barcelona City + Penedés.
T
our Dalí + Costa Brava, Tour Dalí + Girona, Tour Girona + Costa Brava.

Tour Globo + Montserrat, Tour Montserrat + Penedés, Tour Montserrat + Sitges, Tour Penedés + Sitges

TOUR PRIVAT COMBINAT

Visita Barcelona + Montserrat

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 8H – Des 340 € + 300 € guia oficial

Visita Barcelona + Sitges

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 8H – Des de 360 € + 300 € guia oficial

Visita Barcelona + La Roca Village

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

“No inclòs els tiquets”

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials.

 

TOUR 8H – Des de 340 + 300€ guía oficial

Visita Barcelona + Cellers Penedès

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família. El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 8H – Des de 350 € + 300 € guia oficial

Visita Museu Dalí + Costa Brava

El Teatre-Museu Dàlies un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya).

“No inclòs els tiquets”

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou. Limita a nord amb la Costa Vermella i a sud amb la Costa de Maresme.

TOUR 8H – Des de 390 € + 300 € guia oficial

Visita Museu Dalí + Girona

El Teatre-Museu Dàlies un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya).

“No inclòs els tiquets”

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella.

TOUR 8H – Des de 390 + 300 € guia oficial

Visita Girona + Costa Brava

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella.

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guia oficial

Muntar en Globus + Montserrat

DESCOBREIX LA INOBLIDABLE SENSACIÓ DE VOLAR EN GLOBUS COMPARTINT L’EXPERIÈNCIA AMB ALTRES PASSATGERS o sols amb la teva família. Vols ideals per descobrir, gaudir i repetir. Cada zona i vol és diferent. Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

“No inclòs els tiquets”

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guia oficial

Visita Montserrat + Celler Penedès

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

“No inclòs els tiquets”

TOUR 8H – Des 370 + 300 € guia oficial

Visita Montserrat + Sitges

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies i el seu passeig marítim amb grans mansions.

TOUR 8H – Des 370 € + 300 € guia oficial

Visita Cellers Penedès + Sitges

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

“No inclòs els tiquets”

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf.

TOUR 8H – Des 370 € + 300 € guia oficial

RESERVA TOUR PRIVAT BARCELONA


He llegit i accepto la Política de privacitat

Book Now