Excursions Urbanes Barcelona

Escursiones Urbanas Barcelona

Una de les millors alternatives per obtenir una gran visió general de Barcelona.

Les Excursions Urbanes Barcelona s’han convertit en una de les millors alternatives per obtenir una gran visió general. Dissenyem tours entre els llocs turístics més populars combinats amb aquells llocs secrets de Barcelona i Catalunya.

Els tours solen prendre un dia sencer se centren en un tema específic com pot ser l’arquitectura general, la història o les arts, o passejos per la Costa Brava. Per arribar a descobrir el centre històric de Barcelona, a millor manera és contractar una excursió urbana amb el suport logístic de VIP MONTPE TOURS -Lloguer de Conductor Professional -.

Barcelona té molts llocs d’oferir.

Cada Tour, podrà centrar-se en una àrea determinada o en els temes preferits pel grup. Els recorreguts dins Barcelona més freqüents són basats en el caràcter Modernista de la ciutat, passejos per zones especials de l’Barri Gòtic, Museus i inclusivament visites gourmet de la cuina catalana combinant experiències culturals i culinàries.

És cert que Barcelona té molts llocs d’oferir. No obstant això els experts sempre recomanen excursions i tours als pobles o als afores de Barcelona. Les excursions principals a Catalunya es dirigeixen a llocs com la muntanya sagrada de Montserrat, a l’museu de Salvador Dalí a Figueres i platges a Sitges o la Costa Brava una excel·lent ruta mediterrània. Serà probablement la seva opció preferida.

img-2
RESERVA TOURS!

Realitzem excursions privades per als nostres clients amb una bona relació qualitat / preu.

Barcelona i Catalunya ho tenen tot. Per als amants de les muntanyes, simplement prendre un tour als Pirineus i gaudir de la cuina de muntanya de la regió va ser una excursió inoblidable. Naturalesa pura i la tranquil·litat a Vall de Núria seran una bona experiència.

VIP MONTPE TOURS realitza Excursions Urbanes Barcelona per als seus clients amb una bona relació qualitat / preu de l’servei. A la ciutat de Barcelona pots trobar una immensa varietat d’excursions d’empreses especialitzades en turisme, però poques eleccions per a realitzar i gaudir de la ciutat de manera privada, ja sigui amb familiars o amistats.

La nostra empresa posa a disposició de el client el servei d’excursions privades per a gaudir de la intimitat amb els éssers estimats d’una ciutat rica en cultura.

img-3
img-4

Barcelona té molts llocs d’oferir.

El client pot triar el trajecte de l’excursió privada per passar per les zones més emblemàtiques de la ciutat: Sagrada Família, Montjuïc, Parc Güell, la Rambla, etc.

VIP MONPTE TOURS garanteix que les Excursions Urbanes Barcelona es realitzen sota la conducció d’experts conductors qualificats per efectuar les excursions i amb l’opció de ser acompanyat amb guia oficial amb idiomes, amb un servei completament professional i acurat. A més, la flota de cotxes disponible està preparada per realitzar els trajectes de manera efectiva. Per això, la nostra empresa destaca per la seguretat oferta a el client

Per facilitar la reserva de les Excursions Urbanes Barcelona, pot utilitzar el formulari situat a la part inferior d’aquesta mateixa pàgina. Només cal completar tots els camps del formulari i ens encarregarem ràpidament de el servei que desitgi.

RESERVA ARA EXCURSIONS URBANES BARCELONA  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?