Lloguer Minibus

Lloguer Minibus  VIP MONTPE TOURS disposa d’un servei de Lloguer Minibus amb conductor professional per a aquells clients que necessitin d’un vehicle amb més capacitat per acollir més passatgers en un desplaçament. Hi ha moments en què la contractació d’un minibús és l’opció més sensata i econòmica. Des excursions escolars fins a festes de noces, els minibusos ofereixen un transport segur per a un grup.

Servei de Lloguer Minibus. Ideal per a trasllats a l’aeroport, congressos, tours urbans, casaments, viatges als diferents pobles de Catalunya, comiats de solters i esdeveniments esportius. El servei inclou un conductor professional o diversos segons la distància a recórrer. El millor mitjà de transport quan es viatja en grups petits o grans. Vagi al seu ritme amb nosaltres i viatge d’una manera còmoda. Excel·lent per tours individuals o de diversos dies.

 

Lloguer Minibus

 

RESERVA TOURS O TRASLLATS A MINIBUS !!

 

AVANTATGES LLOGUER MINIBUS

Escollir un lloguer de minibus a Barcelona està ple d’avantatges per a grups de persones que vulguin fer excursions privades i / o excursions urbanes així com altres poblacions de Catalunya.

Els minibusos el deixen en la ubicació exacta de la destinació. En comparació amb altres mitjans de transports com els trens, autobusos públics o avions que només el porten a l'estació o a l'aeroport més proper de la ciutat o poble.

Els minibusos són ideals per fer distàncies llargues i curtcircuits dins de qualsevol regió de país oa l'estranger.

Llogar un minibus proporciona la flexibilitat necessària en cas que vulgui canviar l'itinerari durant el viatge.

Els minibusos ofereixen la possibilitat de viatjar juntament amb un grup d'amics, familiars, companys, independentment del seu nombre.

El concepte de minibus ha representat el mitjà ideal de transport durant anys, sobretot quan l'itinerari planificat integra diverses destinacions en un període de temps més curt.

Llogar un minibús és molt més eficient des del punt de vista de l'consum per passatger que qualsevol altre mitjà en el transport.

Els minibusos són els mitjans de transport més barats en termes de el cost / de l'passatger, un terç més econòmic que l'ús de l'tren i 70% més barat que l'avió.

Els minibusos ofereixen la possibilitat de triar el vehicle segons les seves opcions, el nombre de seients de passatgers i el preu.

El lloguer dels minibus, inclouen un o dos conductors professionals a la seva disposició per al viatge sencer, tot dependrà de el trajecte de el viatge.

Qualsevol minibus pot ser reemplaçat immediatament en cas de mal funcionament tècnic, evitant llargs períodes d'espera en estacions o aeroports

Aquest servei està disponible tant per a particulars com per a empreses que necessitin aquest tipus de transport amb conductor.

Tots els nostres conductors coneixen les principals rutes locals i de la regió, compten amb un coneixement immillorable de la xarxa de carreteres. Poden portar-ho de forma segura i saben evitar els embussos segons la zona i l'hora de cada ciutat.

Ideal per al trasllat de grups a festes o matrimonis.

img-2

L’estiu s’acosta ràpidament, i tots estem pensant en les vacances, excursions i festivals de música. Pot ocórrer una situació en què vostè necessita viatjar amb un grup, per al treball o per a l’oci. Som aquí per portar-li a la seva destinació amb seguretat, amb un conductor per navegar i prendre l’estrès del seu dia. Recordem que en VIP MONTPE TOURS, garantim que tots els nostres serveis es realitzen mitjançant vehicles capacitats i revisats per efectuar correctament qualsevol dels trajectes que realitzem, sota l’aprovació de professionals experts. A més, i per garantir encara més la seguretat, disposem de professionals qualificats davant qualsevol dels vehicles que utilitzem per efectuar els serveis, ja sigui un minibus, minivan i cotxes de gamma alta.

Finalment, per facilitar la reserva Lloguer Minibus, pot utilitzar el formulari situat a la part inferior d’aquesta mateixa pàgina. Una manera ràpida i senzilla per sol·licitar el desplaçament en VIP MONTPE TOURS.

*Ens encarregarem d’adaptar un preu ajustat i corresponent a l’servei prestat.

RESERVA ARA LLOGUER MINIBUS  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?