Tours Privats

VIP MONTPE TOURS té un servei de tour amb lloguer de conductor professional i guies oficials per a aquells clients que desitgen Tours Privats i Combinats de manera diferent, coneixent cada rincó d’aquesta màgica ciutat on, gràcies a la gran quantitat de llocs que visitar, rebre llegades de turistes en qualsevol època de l’any.

Escoger aquest servei de gira per la ciutat amb la nostra empresa és la manera més acertada per gaudir de Barcelona. En el servei, el client té llibertat per poder elegir el recorregut del plató que es va realitzar

Per això, el Nostre Servei s’adapta completament a les necessitats de l’client, podent personalitzar el recorrent segons els Seves necessitats.

Els nostres clients trien el nostre servei sota la confiança dels conductors experimentats, la nostra flota de vehicles d’alta gamma i adequats per a realitzar qualsevol dels recorreguts que realitzem a la nostra empresa.

VIP MONTPE TOURS garanteix la seguridad de l’client per a que nomès Tingüi de preocupar-se de Gaudir de el Servei.

TOURS PRIVATS

RACONS DE LA CIUTAT
DESCOBREIX BARCELONA

BARRI GÒTIC

El barri Gòtic de Barcelona és un dels nuclis principals de la ciutat, amb milions de visites al llarg de tot l'any. Una de les zones màgiques de la ciutat comtal que compta amb el Museu Picasso de Barcelona, la Catedral de la Creu i Santa Eulàlia, Plaça de Rei, etc.

SAGRADA FAMÍLIA

Sense cap dubte un dels reclams més coneguts de Barcelona, sent a més un dels monuments més visitats del nostre país i un símbol per a la ciutat de Barcelona. L'obra inacabada de Gaudí que porta a la ciutat a milions de persones des de diversos punts de l'món.

PARC GÜELL

Probablement sigui un dels punts més visitats de la ciutat de Barcelona. El parc Güell atrau tots els visitants per l'encant de l'indret. Una altra de les obres de Gaudí dedicada a Eusebi Güell, personatge influent a Barcelona i a què li deu el nom aquest parc.

MONTJUÏC

Un racó ple de riquesa cultural per als visitants de la ciutat. Montjuïc compta amb diversos punts d'interès, des de la Font Màgica fins al Palau Nacional de Montjuïc passant pels diferents jardins de Montjuïc. El Jardí Botànic, al Teatre Grec, Miramar i molt més per visitar. A més, a Montjuïc trobaràs tota la zona esportiva dels Jocs Olímpics de 1992.

TOURS PRIVATS I COMBINATS

Tour Barcelona

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyats per Antoni Gaudí adornen la ciutat. En el nostre Tour Barcelona veuràs El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró mostren l’art modern dels artistes que donen origen als seus noms. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), ubicat a la muntanya de Montjuïc.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 320 € + 300 € guía oficial

Tour Montserrat

Montserrat és un massís rocós considerat tradicionalment la muntanya més important i significativa de Catalunya (Espanya). Està situada a 30 km de centre de Barcelona entre les comarques de l’Anoia, de el Baix Llobregat i de Bages. En aquesta muntanya se situa el santuari i monestir benedictí de Montserrat, dedicat a la Mare de Déu de Montserrat.

La paraula mont significa muntanya i serrat significa serrat en català.

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar. Gaudeix d’aquest Tour Montserrat.

TOUR 5H – Des 230 € + 200 € guía oficial

Tour Sitges

 Sitges és una ciutat costanera a la regió espanyola de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, recolzada pel muntanyós Parc Natural de Garraf. És conegut per les seves platges mediterrànies i el seu passeig marítim amb grans mansions. El compacte nucli antic i els carrers circumdants estan plens de botigues, restaurants i molts bars i discoteques gai. El Museu Maricel i el Museu Cau Ferrat exhibeixen art català i espanyol. És coneguda també per la seva Festival de Cinema de Sitges se celebra cada any, és un dels premis cinematogràfics més reconeguts d’Europa, i és el primer festival de cinema fantàstic de l’món i constitueix, a el mateix temps, la manifestació cultural amb més impacte mediàtic de Catalunya.

TOUR 5H – Des 230 € + 200 € guIa oficial

Tour Girona

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. Els jardins ornamentals voregen el Passeig Arqueològic, un sender que segueix les muralles medievals de l’Barri Vell, amb torres d’observació i vistes panoràmiques i donen encant a aquest Tour Girona.

La sèrie “Joc de Trons” es va rodar part a la ciutat de Girona.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guia oficial

Tour Cellers Penedés

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Penedés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment. Visita Bodegues Penedès.

No inclòs els tiquets Cellers“”20€ per persona

TOUR 6H – Des de 270 € + 240 € guía oficial

Tour Andorra

Andorra és un petit principat situat entre França i Espanya a les muntanyes dels Pirineus. És conegut pels seus complexos turístics d’esquí, el seu estat de paradís fiscal que incentiva el comerç sense pagament d’impostos. oficialment Principat d’Andorra, és un microestat sobirà de el sud-oest d’Europa, constituït en Estat independent, de dret, democràtic i social, 4 la forma de govern és el coprincipat parlamentari. El seu territori està organitzat en set parròquies, amb una població total de 76 177 habitants. La seva capital és Andorra la Vella.

TOUR 10H – Des de 520 €

Tour La Roca Village

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials. Forma part dels 11 Villages dins de la col·lecció de The Bicester Village Shopping Collection a Europa i la Xina, creada i dirigida per Value Retail.

TOUR 6H – Des de 260 € + 240 € guia oficial

Tour La Costa Brava

 La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou. Limita a nord amb la Costa Vermella i a sud amb la Costa de Maresme. «Costa brava» és, des de temps immemorial, una locució pròpia de gent de mar. En els mitjans mariners es deia i es diu Costa Brava a tota costa abrupta i rocosa, de característiques anàlogues a la costa de Mallorca però a la gironina.

TOUR 8H – Des de 390 € + 300 € guía oficial

Tour Tarragona

Tarragona és una ciutat portuària de la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya. Al Tour Tarragona veuràs moltes ruïnes antigues, com la colònia romana de Tarraco. L’Amfiteatre Romà és una sorra de segle II enfront de la mar Mediterrània, al cementiri paleocristià conté tombes romanes i queden vestigis de l’Fòrum en els carrerons de l’antiga ciutat emmurallada medieval. El Passeig Arqueològic és un sender al costat de les muralles amb vistes panoràmiques de la ciutat.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guía oficial

Visita Museo Dalí (Figueres)

Museu Dalí és un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya). Segons The Art Newspaper, des de dades facilitades pels propis museus, el Teatre-Museu Dalí va ser el tercer museu més visitat a Espanya el 2017. Gaudeix nostre Tour Dalí.

No inclòs els tiquets Museu” “Preu per persona 18 €

TOUR 8H – Des de 390 € + 300 € guía oficial

Tour Passeig en Globus (Igualada)

Descobreix la inoblidable sensació de passeig en globus compartint l’experiència amb altres passatgers o amb la família de manera privada. Cada zona i vol és diferent.
Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

A prop de Barcelona es pot gaudir de vistes aèries de l’entorn rural entre vinyes, pinedes i pobles característics que envolten l’emblemàtic massís de Montserrat, a tan sols 45 minuts de trasllat des del centre de la ciutat.

(No inclou tiquets en globus) (preu per persona 150 €).

TOUR 5H – Des de 250 € + 200 € guía oficial

TOURS COMBINATS

Tour Barcelona + Montserrat, Tour Barcelona + Sitges, Tour Barcelona + La Roca Village, Tour Barcelona + Cellers Penedès.

Tour Dalí + Costa Brava, Tour Dalí + Girona, Tour Girona + Costa Brava.

Tour Passeig en Globus + Montserrat, Tour Montserrat + Bodegas Penedès, Tour Montserrat + Sitges, Tour Bodegas Penedès + Sitges

TOURS PRIVATS I COMBINATS

Tour Barcelona + Montserrat

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

Visita Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 350 € + 300 € guía oficial

Tour Barcelona + Sitges

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies.

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 360 € + 300 € guía oficial

Tour Barcelona + La Roca Village

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials.

TOUR 8H – Des 340 + 300 € guía oficial

Tour Barcelona + Cellers Penedés

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment.

No inclòs els tiquets Cellers””20€ per persona

Barcelona, la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família. El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró.

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

TOUR 8H – Des de 350 € + 300 € guía oficial

Tour Museo Dalí + Costa Brava

Museu Dalí és un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya).

No inclòs els tiquets Museu” “Preu per persona 18 €

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou. Limita a nord amb la Costa Vermella i a sud amb la Costa de Maresme.

TOUR 8H – Des de 390 € + 300 € guía oficial

Tour Museo Dalí + Girona

Museu Dalí és un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a Figueres (província de Girona, Catalunya, Espanya).

No inclòs els tiquets Museu” “Preu per persona 18 €

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. La sèrie “Joc de Trons” es va rodar part a la ciutat de Girona.

TOUR 8H – Des de 390 + 300 € guía oficial

Tour Girona + Costa Brava

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat de el riu Onyar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella. La sèrie “Joc de Trons” es va rodar part a la ciutat de Girona.

La Costa Brava és el nom assignat a la zona costanera d’Espanya que comença a Blanes i acaba a la frontera amb França, a Portbou.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guía oficial

Passeig en Globus + Tour Montserrat

Descobreix la inoblidable sensació de passeig en globus compartint l’experiència amb altres passatgers o amb la família de manera privada. Cada zona i vol és diferent.
Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

A prop de Barcelona es pot gaudir de vistes aèries de l’entorn rural entre vinyes, pinedes i pobles característics que envolten l’emblemàtic massís de Montserrat, a tan sols 45 minuts de trasllat des del centre de la ciutat.

(No inclou tiquets passeig en globus) (preu per persona 150 €).

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

TOUR 8H – Des 380 € + 300 € guía oficial

Tour Montserrat + Cellers Penedés

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment. Visita Cellers Penedès.

No inclòs els tiquets Cellers“”20€ per persona

TOUR 8H – Des 370 + 300 € guía oficial

Tour Montserrat + Sitges

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, pertanyent a la comarca del Bages, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell de la mar.

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf. És coneguda per les seves platges mediterrànies i el seu passeig marítim amb grans mansions.

TOUR 8H – Des 370 € + 300 € guía oficial

Tour Cellers Penedés + Sitges

L’Alt Penedès és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés en la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment. Visita Cellers Penedès.

No inclòs els tiquets Cellers“”20€ per persona

Sitges és una ciutat costanera de Catalunya, a sud-oest de Barcelona, envoltada de l’muntanyós parc natural de Garraf.

TOUR 8H – Des 370 € + 300 € guía oficial

Reserva ara el servei Tours Privats des del nostre formulari web. Una manera còmoda, ràpida i senzilla de poder triar un servei de tour. Sol·licita un dels serveis més demandats de la nostra empresa, amb centenars de clients satisfets.

* Ens encarregarem d’adaptar un preu ajustat i corresponent a l’servei prestat a client.

RESERVA ARA TOURS PRIVATS  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?