Tour Privat Barcelona

Tour Privat Barcelona, la fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyats per Antoni Gaudí adornen la ciutat.

Visita Privada Barcelona, La fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyats per Antoni Gaudí adornen la ciutat.

Barcelona és una ciutat a la costa de nord-est d’Espanya. Per tant és la capital i ciutat més gran de la comunitat autònoma de Catalunya, així com el segon municipi més poblat d’Espanya. Tour Privat Barcelona. Amb una població de 1,6 milions dins dels límits de la ciutat, la seva àrea urbana s’estén a nombrosos municipis veïns dins de la província de Barcelona i alberga al voltant de 4,8 milions de persones, el que la converteix en la cinquena àrea urbana més poblada de la Unió Europea després de París.

Fundada com a ciutat romana, a l’edat mitjana Barcelona va esdevenir la capital de l’Comtat de Barcelona.

TOUR PRIVAT BARCELONA

És coneguda pel seu art i arquitectura. Per tant la fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyats per Antoni Gaudí adornen la ciutat. En el nostre Tour Privat Barcelona pots visitar El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró mostren l’art modern dels artistes que donen origen als seus noms. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), ubicat a la muntanya de Montjuïc.

 

«No inclòs els tiquets» «Sagrada Família 20 €, Parc Güell 12 € i Museu Picasso 18 €»

 

TOUR PRIVAT BARCELONA

Tour Privat BarcelonaPREUS I RECORREGUTS:

A continuació descrivim alguns dels exemples:

Tour Privat Barcelona: de 4 hores des de 160 €. + Opció Guia Oficial (160 €) (hores extres 40 €).
Tour Privat Barcelona + Sitges: de 8 hores des de 360 € + opció Guia Oficial (300 €).
Tour Privat Barcelona + Montserrat: de 8 hores des de 360 € + opció Guia Oficial (300 €).
Tour Privat Barcelona + Cellers Penedès: de 8 hores des de 360 € + opció Guia Oficial (300 €).

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

 

En VIP MONTPE TOURS tratamos de ofrecer todas las facilidades posibles a nuestros clientes.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?