Tour Privat Cellers Penedés

Visita Privada Bodegas Penedés

Penedès és una comarca catalana, situada a la província de Barcelona, ​​Catalunya, Tour Privat Cellers Penedès. És una de les quatre comarques en què va quedar dividit Penedès en la divisió comarcal de Catalunya de 1987.

Limita amb les comarques de l’Anoia a nord, Garraf a sud, el Baix Penedès i l’Alt Camp a l’oest, i el Baix Llobregat a l’est.

La capital és Villafranca Penedés, que alhora és el municipi més poblat de la comarca.

Es tracta d’una comarca famosa per les seves vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment. Vam visitar les Cellers Jean Leon a el Penedès.

 

 

Tour Privat Cellers Penedès
PREUS I RECORREGUTS:

A continuació descrivim alguns dels exemples:

Tour Privat Cellers Penedès: de 5 hores des de 240 € + opció Guia Oficial (200 €).
Tour Privat Cellers Penedès: de 8 hores des de 360 ​​€ + opció Guia Oficial (300 €).
Tour Privat Cellers Penedès + Barcelona: de 8 hores des de 360 ​​€ + opció Guia Oficial (300 €)
Tour Privat Cellers Penedès + Montserrat: de 8 hores des de 360 ​​€ + opció Guia Oficial (300 €)
No inclòs en el preu dels tiquets per a Cellers JEAN LEON (Penedès), (inclòs tast dels nostres quatre vins de Finca acompanyada de Fuet i formatge) per a cada persona el preu és de 18 € / persona amb 3 hores de visita).

 

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS intentem oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?