Tour Privat Girona

Tour Privat GironaTour Privat Girona és una ciutat i municipi català capital de la província homònima i de la comarca de l’Gironès, a la comunitat autònoma de Catalunya. La ciutat està travessada pels rius Ter, Güell, Galligants i Onyar, a una altitud de 75 m sobre el nivell de la mar. El terme municipal, centre de l’àrea urbana de Girona, compta amb una població de 101.852 habitants.

El seu casc històric o Barri Vell es troba delimitat a l’est per l’anomenat passeig de la Muralla, el camí de ronda de les antigues muralles carolíngies (segle ix) i de el baix edat mitjana (segles XIV i XV). Entre els seus monuments destaquen el Call, antic barri jueu, un dels més ben conservats de Catalunya; així com les acolorides Cases de l’Onyar, construïdes a la riba d’aquest riu i molt a prop de la catedral, amb la nau més ampla de l’món en estil gòtic. A Girona s’han signat la sèrie “Joc de Trons“.

 

TOUR PRIVAT GIRONA

 Tour privat GironaPREUS I RECORREGUTS:

A continuació descrivim alguns dels exemples:

 • Tour Privat Girona: de 6 hores des de 300 € + opció Guia Oficial 240 €.
 • Tour Privat Girona: de 8 hores des de 380 € + opció Guia Oficial 300 €.
 • Tour Privat Girona + Costa Brava: de 8 hores des de 390 € + opció Guia Oficial 300 €.
 • Tour Privat Girona + Museu Dalí (Figueres): de 8 hores des de 390 € + opció Guia Oficial 300 €.

 

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS intentem oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?