Tour Privat Montserrat

Estàs pensant en fer un viatge per la zona de Montserrat ?. Disposem d’un servei de Tour Privat Montserrat amb lloguer vehicle amb conductor  i amb l’opció de guia oficial acompanyant per conèixer la zona propera a l’massís de Montserrat, un dels llocs més bonics de la província de Barcelona, ​​on apreciaràs la natura i un paisatge de muntanya.

Tour privat MontserratLa zona de Montserrat és molt reconeguda a Catalunya per ser una de les més característiques gràcies a massís que es troba a la zona. La peculiar forma que té aquest sistema rocós fa que sigui la muntanya més important de la comunitat autònoma, que rep aquest nom per la seva forma serrada.

És sens dubte tot un símbol i un lloc per anar a visitar no només per la seva bellesa natural sinó també pel monestir que trobem situat sobre aquesta muntanya.

A la nostra empresa tractem sempre d’oferir el millor servei, per això, si esculls aquest tour a Montserrat, t’assegurem un trajecte segur i còmode, com sempre amb els millors conductors de VIP MONTPE TOURS, personal qualificat i amb experiència per desenvolupar aquesta funció.

 

 

Tour Privat Montserrat

Tour Privat MontserratPreus i recorreguts:

A continuació descrivim alguns dels exemples de recorreguts:

 • Tour Privat Montserrat: de 5 hores des de 230 €.
 • Tour Privat Montserrat + Sitges: de 8 hores des de 360 €.
 • Tour Privat Montserrat + Barcelona: de 8 hores des de 360 €.
 • Tour Privat Montserrat + Cellers Penedés: de 8 hores des de 360 €.

 

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) o a través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS intentem oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?