Tour Privat Museu Dalí

Tour Privat Museu DalíAl Museu Dalí és un museu dedicat completament a pintor Salvador Dalí que troba a la plaça Gala-Salvador Dalí, número 5, a Figueres (província de Girona, Catalunya). Segons The Art Newspaper, des de dades facilitades pels propis museus, el Teatre-Museu Dalí va ser el tercer museu més visitat a Espanya el 2017, amb 1.207.149 visitants, situant-se en el lloc número 40 del seu rànquing dels 100 museus de art de el món més visitats. A causa del seu gran afluència de públic i a la seva gestió comercial, és possiblement l’únic museu espanyol que s’autofinança completament amb els seus propis ingressos. Tour Privat Museu Dalí

Museu Dalí està gestionat per la Fundació Gala-Salvador Dalí. L’artista va llegar en el seu testament una enorme quantitat d’obres d’art a l’Estat espanyol, que es van repartir entre aquest museu i el Museu Reina Sofia de Madrid. El repertori exposat a Figueres s’ha anat enriquint posteriorment amb adquisicions efectuades per la Fundació.

L’artista es va ocupar personalment de el projecte del Museu Dalí, tant és així que a l’interior de l’complex està la seva última habitació i la seva tomba. Com suggereix el mateix nom, l’edifici que alberga el museu era un teatre, el Principal, construït el 1849 per Josep Roca i Bros El 1939, durant la Guerra Civil Espanyola, va ser destruït pels bombardejos de l’bàndol revoltat, que van deixar en peu només l’estructura del que havia estat una bellíssima construcció neoclàssica.

 

 

TOUR PRIVAT MUSEU DALÍ

Tour Privat Museu DalíPREUS I RECORREGUTS:

A continuació descrivim alguns dels exemples:

 • Tour Privat Museu Dalí: de 6 hores des de 310 €. + Opció Guia Oficial (240 €) (hores extres 40 €).
 • Tour Privat Museu Dalí + Girona: de 8 hores des de 390 € + opció Guia Oficial (300 €).
 • Tour Privat Museu Dalí + Costa Brava: de 8 hores des de 390 € + opció Guia Oficial (300 €).
  No inclòs Tiquets Museu Dalí (18 € per persona).

 

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS intentem oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?