Tour Privat Passeig en Globus

 

Tour Privat Passeig en GlobusDescobreix la inoblidable sensació Tour Privat Passeig en Globus compartint l’experiència amb altres passatgers o amb la família de manera privada. Cada zona i vol és diferent. Disposem de cistelles accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

A prop de Barcelona es pot gaudir de vistes aèries de l’entorn rural entre vinyes, pinedes i pobles característics que envolten l’emblemàtic massís de Montserrat, a tan sols 45 minuts de trasllat des del centre de la ciutat.

 

-PROGRAMA APROXIMAT

(A l’estiu es queda 1 hora abans)

07: 00h recollida a l’Hotel de el client i desplaçament en el nostre vehicle fins al lloc d’enlairament (disponible només per a la província de Barcelona).
8: 00h. Benvinguda dels clients en el camp de vol, lliura a cada participant del “welcome pack” una motxilla amb una selecció
de galetes artesanals, suc de fruita i aigua en ampolla. Preparació i inflat dels globus, breu explicació i distribució dels participants en els diferents globus.

8: 30h. Enlairament dels globus i sortida dels 4×4 de seguiment. Durant un hora i quart aprox. sobrevolarem la comarca, la
ruta la marca el vent. El nostre equip farà fotos durant l’activitat que es lliuraran als clients en format digital com a obsequi.

10:00 h. Aterratge dels globus i arribada dels Jeeps de seguiment. Recollida de el material i retorn fins al lloc d’inici.
Lliurament de certificats de vol, brindis amb cava i intercanvi d’emails per a l’enviament de les fotos en HD als participants. fi de
participants. Fi de l’activitat. sobre les 11h. PREU PER PERSONA 150 €.

 

TOUR PRIVAT PASSEIG EN GLOBUS

Tour privat passeig en globusPREUS I RECORREGUTS:

A continuació descrivim alguns dels exemples:

 • Tour Passeig en Globus: de 6 hores des de 290 €. (Hores extres 40 €).
 • Tour Passeig en Globus + Montserrat: de 8 hores des de 360 ​​€ + opció Guia Oficial (300 €).
  No inclòs tiquets Passeig en Globus. PREU PER PERSONA 150 €.

 

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS intentem oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?