Tour Privat Roca Village

Tour Privat Roca VillageLa Roca Village està dins del municipi de La Roca del Vallés, és un municipi català, de la comunitat autònoma de Catalunya, a la província de Barcelona, ​​dins de la comarca del Vallès Oriental. Pertany a el partit jurídic de Granollers. Tour Privat Roca Village.

La Roca Village està situat a la cruïlla de l’antic camí real (ara autopista cap a França AP-7), i la carretera interior de la costa A-2 i connecta entre les dues vies per la carretera C-60. La Roca del Vallés està situat a la vall mitjana del riu Mogent.

La Roca Village pertany a un dels 11 destins de compres globals, tots amb marques líders mundials i descomptes excepcionals.

La Roca Village forma part dels 11 Villages dins de la col·lecció de The Bicester Village Shopping Collection a Europa i Xina, creada i dirigida per Value Retail. The Bicester Village Shopping Collection es converteix en sinònim de marcs dins d’un espai amb un disseny emblemàtic, amb serveis que eleven l’experiència de comprensió així com un calendari d’esdeveniments excepcionals. La Roca Village ofereix més de 140 boutiques fins a un 60% sobre el preu original durant tot l’any. Descobreix més sobre The Bicester Village Shopping Collection aquí.

Fundada el 1992, Value Retail és l’empresa creadora i que gestiona The Bicester Village Shopping Collection, un concepte únic de compres. Como gestora y operadora de los Villages de The Bicester Village Shopping Collection, Value Retail és l’única empresa que es especialitza, de forma exclusiva, en la gestió i operació de Villages de compras de outlet de lujo.

Tots nuestros Villages tenen el seu propi estil, sabor regional i una mezcla cuidadosament seleccionada de boutiques. I tots ofereixen promocions irresistibles. Los Villages es troben en diversos llocs, però la nostra missió sempre ha estat la mateixa: crear experiències extraordinàries per als nostres clients.

TOUR PRIVAT ROCA VILLAGE

PREUS I RECORREGUTS:

Tour Privat La Roca VillageA continuació es descriuen alguns dels exemples:

 • Tour privat La Roca Village: de 4 hores des de 180 €. (hores extres 40 €).
 • Tour privat La Roca Village + Barcelona: de 8 hores des de 340 € + opció Guia Oficial (300 €).

 

Sol·licitar qualsevol dels Nostres serveis és Molt Senzill i Disposa de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS tractem d’oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?