Tour Privat Sitges

Tour Privat SitgesTour Privat Sitges és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, ​​en la comunitat autònoma de Catalunya. Pertanyent a la comarca de Garraf, la localitat està situada a la costa mediterrània a 38 km a sud de la capital provincial, Barcelona. La seva població en 2017 era de 28 527 habitants (INE). La seva economia està basada en el turisme i la cultura, comptant amb nombroses places hoteleres i esdeveniments com el Festival de Cinema de Sitges. Sitges constitueix un significatiu destinació de turisme LGBT, a més d’acollir congressos, conferències, seminaris i reunions empresarials.

El topònim de la localitat és «Sitges», pronunciat en català [sidʒəs], plural de sitja, que en castellà vol dir sitja.

El municipi de Sitges es troba a la comarca de Garraf. Limita a nord amb els municipis d’Olivella i Begues, a l’oest amb el de Sant Pere de Ribas, a l’est amb els de Gavà i Casteldefels i a sud amb el mar Mediterrani.

Les referències als primers habitants de Sitges es remunta a abans de l’Neolític i en èpoques més modernes està documentat un assentament iber sobre el segle IV a. C .. A més, hi ha estudis que constaten que al segle I Sitges tenia dos petits nuclis de població, un al voltant de el turó de la Punta i un altre a l’ermita de l’Vinyet. Unida a l’d’Olèrdola romana, Sitges va servir de punt d’intercanvi entre els productes de el Penedès i d’altres indrets de la Mediterrània romana.

 

 

TOUR PRIVAT SITGES

Tour Privat SitgesPREUS I RECORREGUTS:

A continuació descrivim alguns dels exemples:

 • Tour Privat Sitges: de 5 hores des de 220 €. hores extres (40 €). amb opció guia oficial 200€.
 • Tour Privat Sitges + Barcelona: de 8 hores des de 340 €. amb opció guia oficial 300€.
 • Tour Privat Sitges + Montserrat: de 8 hores des de 360 €. amb opció guia oficial 300€.
 • Tour Privat Sitges + Cellers Penedés: de 8 hores des de 360 €. amb opció guia oficial 300€.

 

Sol·licitar qualsevol dels nostres serveis és molt senzill i disposes de diferents vies per a això. Pots trucar-nos o per Whatsapp a nombre de telèfon (625 91 95 19) oa través del nostre formulari de la part inferior de la pàgina per sol·licitar informació o directament sol·licitar les condicions d’un servei, o bé reservant directament al botó esquerre baix «Reserva ara» de la pàgina web.

En VIP MONTPE TOURS intentem oferir totes les facilitats possibles als nostres clients.  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Book Now
  Open chat Abrir chat
  Need help? ¿Necesitas ayuda?
  Hola, ¿en que podemos ayudarte?
  Hola, en què podem ajudar-te?
  Hello, how can we help you?